Cautare

1694 de rezultate pentru "pop maria" (2.72 secunde)
Understatement-ul ambalajului este chiar el un statement puternic al brandului atat prin simplitatea grafica, cat si prin manifestul farmacistei Maria Ardelean:
A doua se refera la faptul ca Iosif si Maria pornisera spre Bethleem pentru recensamantul ordonat de imparatul Cezar Augustus.
Multumita finantarii primite prin granturile SEE 2009 " 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, pe o perioada de 14 luni incepand cu data de 1 martie 2015, vom putea oferi diverse servicii de suport si consiliere in cadrul Centrului Stelutelor, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Institutia care a sesizat indolenta romanilor in a-i arata mai din timp si in mod plenar d-lui Frans - pe numele intreg FRANCISCUS CORNELIS GERARDUS MARIA TIMMERMANS - intreaga lor recunostinta este nimeni alta decat SNSPA, scoala devenita cu timpul un apendice congenital al faimoasei ACADEMII DE STIINTE ALE SECURITATII NATIONALE (ASSN), ambele fiind conduse de acelasi rector, reputatul om de stiinta Remus Pricopie.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... - Multi te identifica cu Maria Radu de la Van Noizz. ... Nu cred ca "multi" ma identifica cu Maria de la Van Noizz.
Ilie Sarbu, socrul lui premierului Victor Ponta, va candida pentru inca un mandat de senator, tot in judetul Timis, si va fi secondat pe acelasi colegiu electoral - dar pentru Camera Deputatilor - de Maria Grappini, vicepresedinte al PC, una dintre figurile cele mai cunoscute si mediatizate ale conservatorilor.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).
CEL MAI BUN POP-ROCK Castigator: ... Premiul pentru CEL MAI CAUTAT ARTIST PE GOOGLE, incadrat in genurile care au fost subiectul On Air Music Awards (pop rock, dance, hip-hop, rock alternativ, folk) a revenit grupului Lala Band.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... "Sound-ul este deschis si extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop si pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) si picante (electro, indie)", spune Mihai.
arhitecta romana Maria Virginia Andreescu-Haret, prima femeie arhitect din Romania si din lume (1894); ... compozitorul si cantaretul roman Doru Tufis, fost solist vocal al formatiei pop-rock Mondial (1951); ... istoricul literar si poetul roman Vasile Gherman Pop (1909);
O echipa formata din 13 tineri animatori, sub indrumarea trainerilor Dan Panaitescu, Ion Arama, Radu Pop si Vlad Ilicevici, au pus bazele acestui proiect la care au continuat sa lucreze Ion Arama si Radu Pop, pana in prezent.
Calafat (antrenor Alexandru Pop) a avut urmatorii sportivi clasati pe podium: ... Alexandru Stamin (24 kg) - locul 3, Ana Maria Dragan (32 kg) - locul 2;
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Primul extras pe single de pe album, "Viata ca o curva", a beneficiat si de un videoclip, avand-o ca unic personaj pe extraordinara actrita Maria Dinulescu.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR:
Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu. ... In cadrul vizitei in Japonia, presedintele Traian Basescu si Maria Basescu se vor intalni cu imparatul Akihito si imparateasa Michiko si cu reprezentantul Camerei Reprezentantilor Dietei nipone, Yohei Kono.
Zapada a mai afectat, insa in mai mica masura, doua fanare si o magazie", a explicat Maria Ion, managerul firmei CAPRI-LACT din Mischii.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. ... Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. ... Ioan) si Izvorul Sfintei Fecioare Maria.
google-analytics.com